Pointtia – monialaista kokemusta ja verkostoja

Tarjoamme asiakkaillemme liiketoiminnan ja viestinnän konsutointia ja palveluja.

 

 

Pirjo Talvio-Pasanen

 

VIESTINNÄN KONSULTOINTI

 

Tarjoan yrityksille ja organisaatioille viestinnän konsultointia, suunnittelua ja palveluja. Asiakkaan tarpeesta riippuen toimin yksin tai verkottuneesti kumppaneiden kanssa. Tarjoan vuosien kokemukseni viestinnän ammattilaisena. Olen ollut viestintäyrittäjä vuodesta 2007, mitä ennen työskentelin Yle TV2:n tiedotuspäällikkönä (mukaan lukien Head of Press -tehtävä Helsingin Eurovision Song Contest -tapahtumassa) ja Tampereen Työväen Teatterin tiedottajana sekä toimittajana.

 

VIESTINTÄKOKEMUS: KULTTUURIA MONESTA KULMASTA

 

Viestintätehtäväni ja toimittamani tekstit ovat usein liittyneet ns. luoviin aloihin, teatteriin, televisioon ja ohjelmatuotantoon, näyttelytoimintaan ja kulttuurimatkailuun jne. Pointtian asiakkaina on ollut vuosien aikana myös monia muita toimialoja. Ks. Asiakkaat.

 

Viimeisin erityisalueeni on tekstiili. Valmistuin vuoden 2018 lopussa tekstiiliartesaaniksi. Koulutus vahvisti osaamistani ja ymmärrystäni tekstiilialasta koko laajuudessaan. Alan kuumimpia aiheita ovat tällä hetkellä kestävä kehitys ja kiertotalous.

 

Ota yhteyttä

Jari Pasanen

 

LIIKETOIMINNAN KONSULTOINTI

 

Autan yrityksiä ja organisaatioita kehittämään liiketoimintaansa ja valmiuksiaan markkinoilla – aina liiketoimintamallin kehittämisestä operatiiviseen toimintaan. Erityisesti, kun markkinat muuttuvat nopeasti tai kun uusi liiketoimintamahdollisuus haastaa nykyiset mallit, liiketoimintamallien ja toimijoiden on pystyttävä mukautumaan ketterästi.

 

Tarjoan vuosien kokemukseni liiketoiminnan eri alueilta: kansainvälisistä korporaatioista, pk-sektorista, startupeista, kasvuyrityksistä ja rahoitustoiminnasta.

 

Toimin aikaisemmin mm. 16 vuotta Nokian matkapuhelimien johtotehtävissä ja sittemmin Sitrassa uuden liiketoiminnan johtajana, SEK&Greyn strategiajohtajana ja CapManin rahastojen neuvonantajana.

 

Vuosina 2015–2018 olin Nestholma Oy:n partneri. Kehitimme ja pyöritimme asiakkaittemme (Nokia, Microsoft, Nordea ja Oulun kaupunki) yrityskiihdyttämötoimintaa. Nykyisin olen yrittäjä (vuodesta 2013), hallitusammattilainen ja sijoittaja.

 

AJANMUKAISTA KONSULTOINTIA

 

Parhaillaan toimin erilaisissa projekti- ja neuvonantajatehtävissä kasvuyritysten kanssa sekä hallitusammattilaisena (mm. haudattua eletroniikkaa kehittävässä TactoTek Oy:ssä) ja aktiivisena sijoittajana startup-yrityksissä.

 

PITKÄ JA MONIPUOLINEN KOKEMUS

 

Työhistoriani juuret ulottuvat aina 80-luvulle saakka. Tampereen yliopiston (sosiologia, filosofia) ja teknillisen korkeakoulun opintojen lomaan mahtui vuosia Eppu Normaalin, Juicen ja Dave Lindholmin roudarina ja myös kokemus Mika Kaurismäen elokuvan järjestäjänä. Tein myös pari visiittiä manselaisten maestrojen levyillä – kitaristina. Opintojen ja perheen perustamisen jälkeen lisensiaattityö Koneelle johti Nokialle.

 

Olen nähnyt korporaatiomaailmaa haasteineen niin Nokian, Sitran kuin Nestholmankin sisältä. Olen kokenut startupien kasvukipuja ja onnistumisia sekä pääomasijoittajien hallituksissa että neuvonantajana kuin myös henkilökohtaisissa rooleissa. Näiden kokemusten lisäksi perheyrityksemme asiakkaat ovat opettaneet minulle, kuinka jopa vakiintuneelta näyttävä PK-sektori käy läpi murrosta. Suuret megatrendit kuten digitalisaatio vaikuttavat kaikkialla.

 

Monialaisuus, kokemus ja verkostot sekä näiden, eri tarpeisiin parhaiten soveltuvat yhdistelmät ovat vahvuuteni, jonka tarjoan asiakkaittemme käyttöön.

 

Ota yhteyttä

Etsitään yhdessä ratkaisu

Etsitään yhdessä ratkaisu, jossa on pointtia.